Versie 1.0.1!

Met 584 views in de eerste maand mag ik rustig stellen dat de verwachtingen voor deze site overtroffen zijn. Vanaf  heden is het  dan ook mogelijk om hier iedere week iets nieuws te verwachten. Ja, beste lezer; versie 1.0.1 is een feit. Tobiasvanelferen.nl mag in uw rondje van sites dat u wenst te volgen. En het mooie is: of het is nu omdat u geïntresseerd bent, of omdat u zit te te SOGgen of te POGgen (promotieontwijkendgedrag) is mij om het even! 

De interesse van de afgelopen maand was uitstekend. Hoewel de stille hoop van de Blogger is dat zijn er ook discussie en reacties komen, kan ik niet anders dan besluiten om minmaal wekelijks mijn stukjes te posten. Telkens zal ik trachten om een en ander interssant te maken, al moet ik concluderen dat u, bezoeker, ook graag naar mijn foto’s kijkt. Daar zal ik dus ook meer aandacht aan besteden. Schreef ik een maand geleden nog dat ik wellicht slechts voor mezelf zou schrijven, niets is minder waar gebleken. Dank, beste lezer en hopelijk blijft u een trouwe bezoeker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.