D66: Hier is uw superbabe!

D66-babe

Hoewel ik normaliter geen werk maak van doorsturen van linkjes en plaatjes, geen uren uittrek om voor andermans plezier het internet te fileren tot ter zake doende brokken, nu toch een webtip. Geen persoonlijke ideologie, geen meta-beschouwing op een lokale MKB praatjuweel, neen. Wél een D66-babe. Het bestaat. En het is hier.

Nu vergeef ik het u als u de comments vult met afwijziende en nobele reacties. Maar vergeet u alstublieft niet dat er voor de man in de zaal en de man op straat met de button, de polo en de stickers wel telkens antwoord op dezelfde vragen moet worden gegeven.

Loes heeft dat in één keer opgelost. Het immer populaire en aanwezige Holebi(t)-smaldeel ziet zich in interessegebied wellicht slechts in lesbische kringen vertegenwoordigd, maar dat zij u lot. Ik wil mijn homokennissen aanraden om toch gewoon voor Gerben Jan te gaan. Het is tenslotte bijna 4 juli!

Tot slot aan mijn naasten: Ik heb pas 1 machtiging en de kieswet staat mij er twee toe. Wenst u afstand te doen van uw grootste burgerrecht, dan kunt u bij mij terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.