Stem wijzer: Stem 3 maart op D66

Geachte lezer, het is zover. Mijn kandidatuur voor het Raadslidsmaatschap voor D66 staat morgen op het spel. Los van het immer aangenaam filosoferen over kieskompassen, verkeer op de Waalbrug en gemeentefinanci├źn, is het nu tijd dat ik u om een gunst moet verzoeken. Stemt u alstublieft met uw hoofd en met uw geweten, maar stemt u na deze overpeinzingen alstublieft op mij.

Een plompverloren verzoek natuurlijk, op een website die vooralsnog de persoonlijke – en daarmee gekleurde – mening van de auteur voor het voetlicht wil brengen, maar absoluut geen podium heeft willen bieden aan partijpolitieke obligate praatjes. Tevens was deze site bedoeld als een klankbord en publicatiemiddel, maar nauwelijks als podium voor mijn eigen kandidatuur of een etalage voor mijn eventuele persoonlijke kwaliteiten. Dat veranderde echter begin vorige week een beetje na een tweetal (deze en deze) beschouwingen op stemwijzers en politieke spectra. De bots, analyzers en serverparken van Google besloten dat het wellicht juist was om mij bovenste hit te maken bij de zoekwoorden “kieswijzer”, “nijmegen” en “2010”. Geen keywords gekocht, Jettie, maar gewoon een gelukje. en toen deden de statistieken dit:

Ik schoot van een aardige 40 hits per dag naar een sypathieke 130 gemiddeld. En sinds vandaag het kieskompas eruit ligt, zit ik al op 250.

En dan dien je het ijzer ook te smeden als het heet is. Waarde lezer, ik hoop dat u heeft genoten van mijn stukjes. Tevens ga ik mij aan de belofte houden door te bloggen na 3 maart. Maar nu is het klaar. Zonder u blijf ik de fractievolger met het blogje. M├ęt uw stem kan ik Raadslid worden voor D66 in Nijmegen. Rest dus de vraag:

[poll id=”10″]

4 thoughts on “Stem wijzer: Stem 3 maart op D66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *