Sitevoortgang

sitepicDe site begint vorm aan te nemen. Het is natuurlijk nu vooral vraag wat de beste modus is. Wekelijks of dagelijks posten? Reacties aan allen of aan enkelen? Altijd een plaatje of alleen als het functioneel is?

Feit blijft dat ik de meeste plugins en aanpassingen wel op een rijtje heb, maar nog geen idee heb of ik ze zal gaan gebruiken. Het moet natuurlijk absoluut geen nerdsite worden, maar vooral een plek waar één en ander leuk en overzichtelijk te zien is.

Ik heb ook absoluut geen probleem met de redelijke kans dat ik dit stukje alleen voor mijzelf schrijf of wellicht voor twee gekke familieleden. Mijn oma zou vast een enthousiaste bezoeker zijn die de reacties zou vullen met haar immer scherpe commentaar en rake grappen, maar ze heeft geen internet en lijkt me ook net al te voornemens om hier werk van te gaan maken.

Maargoed, het eerste goede voornemen voor 2009 staat:

Op 1 januari gaan we van Tobieblog 0.1.0 naar 1.0.0!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.