Hij is niet dood; hij leeft!

jan-klaassenNadat gisteren een overweldigende wanklank de muren van FReCzaal deed trillen -Dhr. De Bie vertelde over de doodsheid dezes weblogs- voel ik mij genoodzaakt weer aan de slag te gaan. Met een baan in het vooruitzicht en een jubelende schare achter me, zal ik weer braaf gaan bloggen. Nadat zelfs uit het buitenland boegeroep op mijn fora klonk, zal ik het toetsenbord van stephan weer ter hand nemen en u van uw wekelijkse meningen voorzien. Natuurlijk excuses aan mijn trouwe lezers. Ik wist niet dat u bestond.

Dat is natuurlijk een leugen. In mijn eerdere posts liet ik al blijken dat ik mij mag verheugen over een groot aantal trouwe bezoekers. In onderstaand staatje ziet u dat ook in mijn volstrekte desinteresse ik nog op bijna 300 hits per maand zat. Tijd voor verantwoordelijkheid.

MaandstatNu genoeg geleuterd. Ik zal mijn eerste post van de zomer maar eens gaan schrijven. Met oude tradities breek ik liever niet, dus het youtube-je onderaan zal niet ontbreken. Bent u trouwens ook al zo moe aan het raken van de Youtube-borrels? Ik wel. Al werk ik er wel aan mee. Ach stemt u ook maar even. Dan kan dat ook weer eens…

One thought on “Hij is niet dood; hij leeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *